tiistai 14. lokakuuta 2008

NukkekotikangastaTänä syksynä on kierretty väsyksiin asti tapettien, maalien ja lattiamateriaalien perässä kaikki paikkakunnan rautakaupat ja osa naapurikaupunginkin.
Paikallisen rautakaupan kangaspöydästä löytyi nukkekotikangasta, siis aivan oikeaa nukkekotikangasta:) Hauska löytö. Aika näyttää päätyykö tämä verhoksi, tyynyiksi vai joksikin aivan muuksi. Kuvaa klikkaamalla voi nähdä nukkekodin huoneet tarkemmin:)Dollhouse fabric! Fun found from the local "hardward store".

8 kommenttia:

hiisharju kirjoitti...

Onpa kiva löytö. Kankaastahan saa tehtyä vaikka mitä kivaa. Tekemäsi tuulikellokin on muuten aivan mahtavan näköinen.

Sharyn kirjoitti...

how fun!!! I can't wait to see what you do with it!

Anonyymi kirjoitti...

Aika hauska sattuma! Itse ostin jo kohta 2vuotta sitten samaista kangasta Kodin Anttilan alesta ja nyt muuton yhteydessä sen sitten kaapista esiin kaivoin tarkoituksena tehdä neidin uuteen huoneeseen verhot :)

Anonyymi kirjoitti...

No on tosissaan hauskan näköistä kangasta.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, minäkin olen ihastellut tuota samaa kangasta aina, kun sitä esim jossain lehdessä olen nähnyt... Se on niiiin ihanaa!

Merja kirjoitti...

vallilan kangas,eikö vaan?olen miettinyt piiitkään sen ostamista,josko tekis jonkun nukkisaiheisen laukun...tai kassin...

Anonyymi kirjoitti...

Fun fabric.... love it!
I have been trying to sew a little, it is so fun!
Agge

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kangas oli kyllä kiva löytö. Aika näyttää, mitä siitä tulee. Ja Merja, tämä on tosiaan Vallilan kangasta. Laukkuunkin olisi hauska:)