perjantai 4. tammikuuta 2008

Suunnitelmia

Tämän vuoden suunnitelmia: Tiffanylasityöharrastus jatkuu ja ajatuksena on valmistaa pari seinälamppua. Olen jäänyt jotenkin koukkuun noihin lamppuihin varmaan. Mitään mallia ei ole mielessä, eikä lasiakaan ostettuna - vielä. Katsotaan. Kurssi alkaa pian.

Meille muutti muutama päivä sitten maalta nämä tuolit, joista revin päälliset irti jo viime kesänä. Meillä tarvitaan lisätuoleja, joten nämä päätyvät todelliseen käyttöön kunnostuksen jälkeen. Mummukin saa nukkumakamariinsa kaipaamansa tuolin (jo) tänä vuonna. Väri-ideoita ja toiveita otetaan vastaan. Kangasta ei ole vielä ostettu, mutta kun sopiva tulee eteen, niin ostetaan.Myös nukkekotiharrastus jatkuu. Erilaisia vaihtoja on Minit-ja Nuket-listoilla tällekin vuodelle joka kuukausi. Nukkekotipiirissä olen myös uunituoreena mukana, joten ideointia riittää. Omasta nukkekodista haaveilu jatkuu myös! Joulupukki toi todella ihanan norjalaisen Et Dukkehjem-lehden vuosikerran. Ensimmäinen lehti tuli jo ennen joulua ja voi, miten upeita kuvia lehti on täynnä ihasteltavaksi pitkäksi aikaa.

Ja skräppäyksestä, se on jäänyt vähiin viime aikoina. Siis oikeasti tosi vähiin. En ole saanut teetettyä uusia kuvia vuoteen, joten ensiksi täytyy tilata valokuvia. Tänään löytyi mainosten seasta, iloiseksi yllätyksekseni, Creating Keepsakes-lehti, jonka tilasin tälle vuodelle.

Lasten kanssa täytyy myös välillä askarrella. Pukki toi uudet muovailuvahat. Niistä pienimmäinenkin on tosi innostunut ja äidinkin pitää välillä pyöritellä muovailuvahapalloja kaverina. Eilen ja tänään on tehty jäälyhtyjä. Huomenna ehkä jotain muuta?

Miestäkään ei saa unohtaa! Ehkäpä opin hänen opastuksellaan lehtisahan käyttöä tänä vuonna;)

My plans for the year: I will continue my stained glass hobby. Planning on making some lamps again. Lets see how it goes, the course starts soon.
I am also planning on fixing these old chairs which I brought from the country the other day. There are several dollhouse swaps coming and Santa brougt a lovely dollhouse magazine for a year! And what comes to scrapbooking I haven`t got much done. I have to get new pictures and what a nice surprise to find a new Creating Keepsakes in the mail today! I ordered it for a year. And there has to be time for my kids. They got new Play-Doh from Santa. My younger one is also very excited about modeling so she wants me to play with her. Yesterday and today we have been making ice lanterns. Something else tomorrow? I have to remember my husband too! Maybe he will teach me how to use my saw which I got a year ago;)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laitapa kuvia, kun nuo tuolit on kunnostettu!! Minulla on neljä aivan samanlaista keittiössä ja nekin kaipaisivat kunnostusta. Tuolit ovat isoisävainaani tekemät 1930-luvulla.

Anonyymi kirjoitti...

Siirisofia, aika vanhoja tuoleja siis. Kunhan saan tuolit kunnostettua, niin laitan kuvaa. Onko tuoleissasi istuinosassa kangas? Yksivärinen vai kuviollinen?

Anonyymi kirjoitti...

Tuolien kangas on yksivärinen ruskehtavan tummanpunainen. En oikein tiedä, mitä kangasta ovat, mutta kangas on karheaa ja pinnassa on kuviointia. Tuo istuinosa on ihan irrotettava, joten se on kyllä helppo päällystää uudelleen, mutta puuosatkin kaipaisivat kunnostusta, kuten myös näihin kuuluva saman mallin mukainen pöytä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla. Näissäkin tuoleissa kangas oli karhean tuntoista. Irroitinkin jo istuinosat ja kankaat. Nyt pitäisi päättää millaista kangasta laitan tilalle...Onko pöydässäsi "kruusailuja" vai onko yhtä pelkistetty kuin tuolit?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pöytäkin on aika pelkistettyä mallia. Siinä on jatkopala keskellä ja tuossa jatkopalassa on harmittava halkeama. En tiedä, saisiko sen korjattua. Jalat ovat hiukan käyrän malliset kuten myös tuolien etujalat, sinun tuoleissasi taitaakin olla ihan suorat etujalat.

Lennu kirjoitti...

Löysin uuteen osoitteeseen, hieno uusi blogi, hyvä fontti :) Kivoja suunnitelmia uudelle vuodelle!

Heli kirjoitti...

Siirisofia, pöytäsi on varmasti ihana. Kyllä, nämä tuolit ovat "suorajalkaiset".
Leena, kiitos, kiva kun löysit tänne!

satumh kirjoitti...

joo, munkin pitäis keksiä jotain tiffanykurssilla tehtävää...saa nyt nähä rupeenko tekeen kupua sille jalkalampulle vai jotain ihan muuta..

Anonyymi kirjoitti...

Satu, laitahan sitten kuvia:)