maanantai 29. syyskuuta 2008

LöytöEräänä syyskuun sateisena iltapäivänä lähden yksin ruokakauppaan. Ajan ensin aivan kuin vahingossa antiikkiliikkeen kulmille ja päätän pistäytyä katsomassa, mitä ihanaa on tarjolla. Kaupan nurkassa kököttää juuri sopivan kokoinen kirjoituspöytä lastenhuoneeseen. Se pitää ostaa ja ottaa mukaan, koska se on sellainen, josta olen hiljaa haaveillut, eikä hintakaan päätä huimaa.Pöytä on hyväkuntoinen, sopivasti ajan patinoima ja kotoisin pohjois-Ruotsista.Tämän pöydän päällä on askarreltu jo vaikka mitä, mm. suunniteltu uusi keittiö. Keittiöfirman mies vain totesi tämän nähdessään, ettei väri (lila) kuulu heidän valikoimiinsa;)I found this old table for my kids from the antique store. It was a nice found because I had been thinking about something like this for the children`s room. The table is in a good shape and is used a lot - and our new kitchen has been planned now!

10 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Kaunis on kirjoituspöytä! Se varmaan odotti Sinua siellä ihan tarkoituksella :)

Maria kirjoitti...

Keittiösuunnitelma on kyllä häikäisevän hieno!

Kaunis on pöytä :)

Tiina kirjoitti...

Kyllähän noin hienon pöydän ääressä tuleekin mahtavia keittiösuunnitelmia! Olettehan te kyselleet toiselta toimittajalta, josko heillä olisi lilaa? :-)

famu kirjoitti...

Joskus sitä osuu oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan ja löytää sitä,mistä on unia(melkein) nähnyt.Kaunis pöytä ja monine laatikoineen hyvin käytännöllinenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno löytö!

epe kirjoitti...

Hyvän löydön olet tehnyt, pöytä on tosi kaunis!
Niin ja tuo keittiösuunnitelma erinomainen, ammattimaista jälkeä :)

Lotte kirjoitti...

Voi apua, kuinka kaunis kirjoituspöytä! Jos olisin tuosta tiennyt, olisin hakenut sen ennen sinua ;D

Hieno keittiösuunnitelma :)

mari kirjoitti...

Moi. Upean löydön teit! NK-piirin ilmottaumiset lokakuun viimeinen käynnissä ;)

Marika kirjoitti...

Onnea hienosta löydöstäsi! :) Olen ensimmäistä kertaa kurkistelemassa blogissasi :)

Jake kirjoitti...

Kyllä tuollaisen keittiösuunnitelman pohjalta asentaja rakentaa mittatarkat kalusteet. Harmi vain tuo puuttuva väritys :)