keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Romanttisia juttuja

"Romantiikasta" tuli mieleen sydämet, pitsit, röyhelöt, kynttiläillallinen sekä tuulikello:) Tuulikello siksi, että saimme aikoinaan (kauan sitten) mieheni kanssa kihlalahjaksi Romanssi-nimisen tuulikellon. Tämäkin on ollut toteutettavien minien joukossa jo jonkin aikaa. Ohjeen näin jo kauan aikaa sitten täällä. Oman tuulikelloversioni tein nukkekotipiirin romanssiaiheiseen vaihtoon. Näissä on käytetty korunosia ja lasiputkihelmiä.Muut olivatkin tehneet "romanttisempia" juttuja:) Mari punaisen pitsisomisteisen alusasun, Jentsu sinisävyisen korsetin (joka kuvattuna aivan tarkoituksella takaosasta, kun oli niin hienot viritykset siellä), Seikku kimpullisen herkkiä vaaleanpunaisia ruusuja, Tiina pienen laatikon täynnä kirjepaperia ja kuoria sekä elokuvajulisteen, HoO romanttisen peiton ja tyynyn.Näitä avatessa tulee muuten väkisellä hyvälle tuulelle:) Kiitos kaikille! Joko olette alkaneet leipomaan herkkuja? Tämän kuun aiheenamme on sitten herkut.

Romance swap in September. I made mini wind chimes. Me and my husband got a wind chime called Romance for the engagement present a long time ago and that`s why I made these. And what lovely miniatures received again, thanks to all! This month we will be baking something little...

3 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Kiitos kauniista tuulikellosta! Minusta se on ihanan romanttinen asia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tavaroita teidän vaihdossanne <3
Mistähän se johtuukin, että tuulikello "tuntuu" niin romanttiselta, vai onko siihen syynä se, että me saimme aikoinaan häälahjaksi tuulikellon, joka (kuiskaa:)mielestäni oli paras lahja kaikista niistä ihanuuksista.. Ehkä syynä se, että lahja oli parhaimmalta ystävältäni..?

Tiina kirjoitti...

Kiitos tuulikellosta! Ihana vaihto!