torstai 18. syyskuuta 2008

"massatuotantoa"

Cernit-omenoita olohuoneen pöydällä. "Meän tyärten minihuushollit"-kerhossamme pyörittelin edellisellä kerralla omenoita. Sipuleita myös, Virpin upeasta sipulitaikinasta. Niistä kuvaa myöhemmin, kun saan sipulit aivan valmiiksi asti. Hedelmäkori on tehty rautalangasta ja maalattu.


Nyt kun pohjois-Suomen nettiyhteydet ovat tietääkseni kunnossa ja kone toimii, voin esitellä uudet mininuketkin. Näihin on otettu mallia toisilta nukentekijöiltä. Hiuksina oikeaa nukenhiusta. Vaalean nuken hiusmateriaalin olen saanut Marilta ja tumman ostanut Tiimarista. Vaatteet on tehty pitsin palasista. Tuota kasvojen maalausta olisi mukava osata, parempaan ei meikäläinen pysty.Syksy-swapissamme sain Hillen tekemiä käsitöitä: villaliivin, hartiahuivin, kaulaliinan ja pipon, pakattuna jykevään arkkuun, kiitos Hille! Kyllä nyt pitäisi tareta;)Kynttilälampettini ja matto syksyn sävyissä menivät Villa Lumililjaan.

Nautitaan syksystä!

Mini apples made of Cernit on our livingroom table. I have also made some mini onions with Virpi`s help. I`ll take a photo later. The fruit basket is made of wire and painted.

The mini dolls are also made of Cernit. I wish I could paint faces:)

On our falltime-swap I got clothes made by Hille. HoO got my candles and a rug of ruska colours. (ruska is a finnish word for fallcolors)

5 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Oi, nuo mininukkesi ovat aivan liikuttavan ihania! ja niiiiin pieniä :)

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, sulla onkin sit hienoja vihreitä omppuja tullut lisäksi. Ja nuo ihanat neitinuketkin valmiina :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet tehny tuon swappi-maton? Munki pitäs tehä sitte mattoja, kuhan saan taloa taas tehtyä.
t:Vekara

Heli kirjoitti...

Kiitos:)
Vekara, matto on tehty Novitan värikkäästä langasta:)

Choupavril kirjoitti...

Everything is really nice but ooooh ! the mini dolls ! How great they are !!