maanantai 26. toukokuuta 2008

SeinäkellojaSe valmistui ja sai punnuksetkin helmistä, jotka taisin saada syntymäpäivälahjaksi (kiitos Tiina).

Eilen teimme nukkekotikerhossa seinäkelloja vanhoista rannekelloista. Kuuranlehdon Anja emännöi jälleen kerhoamme ja opasti meitä muita kellon teossa. Tulipas taas huomattua, että aika tavaran kaupitsee eikä mitään kannattaisi heittää roskiin, siis vanhoja rannekellojakaan. Onneksi äidiltä löytyi sopiva kello askarteluihin:)

Tässä kaikkien kellot yhteiskuvassa.Swapissa arvoimme kesäaiheisia askartelujamme. Sain jo toisen kerran HoO:n tekemän yllätyksen. Tällä kertaa ihanan kesäisen ja vanhahtavan kukkalaatikon istutuksineen. Tämä on hieno!


Tässä muutkin swappitavarat: onki ja kalasaalis astioineen, picnic-kori täynnä kaikkea kivaa sekä omat tekeleeni kesähattu ja kukkaset, jotka menivät Kuuranlehtoon. Hieno juttu, että hattu sopi Amandan päähän, sillä itsellä ei sattunut olemaan oikeankokoista nukkea, jolle olisin voinut hattua sovittaa.I made a "real" clock (using my mother`s old clock) at the miniature club. At the summer swap I got a lovely flower box which HoO had made. Amanda in Kuuranlehto is wearing the hat I made and enjoying the flowers:)

8 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Kellostasi tuli kyllä uskomattoman sievä ja tyylikäs! :)

En vieläkään ymmärrä kuinka kärsivällisyytesi riittää tuon narun liimailuun...(roomboxin matto ja nyt tuo ihana kesähattu!)

Lotte kirjoitti...

Kaunis kello! Tuohan onkin hyvä idea... Olisin kysellyt, miten olet tuon hatun kasannut, mutta ilmeisesti liimalla? Ei taitaisi hermot kestää, ja sormet saattaisivat olla kiinni tuolla narujen välissä kun hattu olisi valmis ;o)

anja kirjoitti...

Voi kun sun kello - ja teidän kaikkien muidenkin- on sitten upea.
Oma ei ihan tyydyttänyt jotenkin täysin, mut se sopii hyvin Amandan makkariin.. Nuo saamasi punnukset on kauniit ja sopivat kelloosi täydellisesti. Hieno :D

Satu H kirjoitti...

kiva idea kyllä nuo kellot! :)

Heli kirjoitti...

Kiitos, kiitos:)

HoO, kuten taisin kehua, niin oikealla liimalla on suuri merkitys. Käytän sitä Tacky glueta. Ilman sitä olisi kyllä moni mini jäänyt tekemättä:)

Lotte, kyllä liimaalla ja siis Tacky gluella:) Kyllä mulla silti sormet liimassa oli, mutta sehän kuuluu asiaan;) Materiaalina käytin juuttinarua, mutta varmaan jostakin ohuemmastakin onnistuisi.

Anja, kellosi on hieno! Nuo punnukset löytyivät aivan yllättäen, kun tulin kotiin:)

Satu, idea oli kerhoemäntämme Anjan:)

wiiks kirjoitti...

Ihania kelloja! Elävä yksityiskohta nukkekotiin tai roomboxiin ;)

jentsu kirjoitti...

Niin, kyllä sellaisen pystyy tekemään, kun on oikeat tarvikkeet ja kaikkea muuta mitä siihen vaaditaan.. Tälläistä koitin tehdä wanha aika swappiin epätoivoisesti. Epäonnistuen. :( Tuo kello -tai kaikki nuo kellot! on kyllä tosi hienoja.

Heli kirjoitti...

Kiitos, Jentsu:)