lauantai 3. toukokuuta 2008

...Juhlahumua ja ehkä siivoustakin...

Nukkekotipiiriläiset muistivat mitä ihanimmilla syntymäpäivälahjoilla. Lämpimät kiitokset jokaiselle yhdessä ja erikseen! Nämä olivat kaikki todella mieluisia lahjoja. Vanheneminen ei tunnukaan niin pahalta, kun saa availla pikku paketteja.


Marilta sain ihania kankaita, nauhoja sekä pieniä tildamaisia:) pussukoita sekä kangaskassin. Jentsu oli tehnyt hienon metsästäjän repun sekä virkannut hellyttäviä kasseja, paketissa oli myös erilaisia kankaita sekä pienen pienen pieniä kukkasia. Sanna oli tehnyt monta nahkalaukkua, kaikki erilaisia ja suloisia. Wiiks oli taiteillut hyllyn ja pikkiriikkisen värssykirjan, jota voi lukea. Paketissa oli myös hieno kukkakimppu (väreistä saa energiaa) ja paljon materiaalia. Lapsiakin oli muistettu lorukorteilla:) Seikun paketista paljastui kaunis sininen lasimalja. Tiina lähetti hienon virkatun liinan ja käsintehtyä keramiikkaa mukana muitakin pikku tavaroita ja materiaalia. Lahja oli kääritty pehmoiseen mokkanahkaan.
-------------------------------------------
Meillä oli jälleen huhtikuussa vaihto. Aiheenamme kevätaskareet. Monella oli kevätsiivoukset mielessä. Tuli ikkunanpesusetti, siivousvälineitä, multapusseja, kukansiemeniä, mullanvaihtoa tarvitseva kukka, Painonvartijat- ja Viherpiha-lehtiä, harava, mattopiiska, pölyhuiska, essu, säkki ja pussukkaa. Täällä väännettiin läjä mattopiiskoja.Nyt kun pääsisi siivouksessa ja ikkunanpesussa vauhtiin. No, aloitettu kuitenkin on.


Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

I got lovely birthday presents from my miniature friends. It isn`t too bad getting old when you get to open the litte presents:) Warm thanks to all of you!

In April we had a "SPRING" miniature swap. I made these "systems" for beating rugs, how do you call them in English? It is "mattopiiska" in Finnish.

Happy weekend every one!

7 kommenttia:

wiiks kirjoitti...

Iloista Syntymäpäivää!

Ihan voit kukkasen kanssa tehdä mitä haluat; se on sinun. Mikään ei haittaa...

Aurinkoista viikonvaihdetta :)

anja kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! Tai merkkipäivä tais olla jo? Onnea kuitenkin!

epe kirjoitti...

Onneksi olkoon!!!

Heli kirjoitti...

Kiitos, kiitos:)

Chrisse kirjoitti...

Vähän myöhäiset, mutta Lämpimät Onnitteluni Sinulle, Heli!

Heli kirjoitti...

Kiitos Chrisse:)

Mrs Rainbow kirjoitti...

Hei,

Meillä ei ole mattopiskit englannissa. On todella vanha tuote. Nykyään, meillä on pölynimuria ja matoa eivät pestä ulkona.

Kun tulin suomeen, ajattelin että se oli todella outoa systeemi! :D Nyt se on normaali minusta.

Sinun käsityö on hienoa! :D

Terveisin, Michelle, Sodankylässä.