sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Pitsiunelmia ja lintuhäkki


Joskus syksyllä Virpi heitti suuren haasteen: valmistaa lintuhäkki hänen nukkekotiinsa Kurjenpolveen. Sain vapaat kädet valmistaa lintuhäkin. Toiveena vain oli, että se olisi iso. Vastalahjaksi Virpi virkkasi Aurinkoiseni olohuoneeseen kauniit pitsiverhot. Nämä ovat väriltään luonnonvalkoiset ja oikeat unelmat.

Verhojen takaa näkyy vielä vähän lunta...



Lintuhäkin valmistaminen oli melko mielenkiintoinen projekti.Se alkoi siitä, kun aluksi aloin miettiä, millainen on lintuhäkki. Mietintäni tueksi sain sähköposilla pari kuvaa aika loistokkaista lintuhäkeistä;) Sitten vain mietintämyssy päähän ja kolvin varteen. Tällainen valmistui viikko sitten. Pohja on lasia, muuten häkki on rautalankaa ja käden jälki näkyy...Niin ja jännittävin hetki tietysti oli tämän häkkiviritelmän vieminen vastaanottajalleen;)

Nyt innolla odottelen millaisia asukkaita häkki tulee saamaan...



Very nice swap with Virpi. She made these lovely curtains for my dollhouse livingroom. I made this birdcage for her dollhouse Kurjenpolvi

4 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Heli, toi on ihan mieletön! Uskomaton työ ollut... Olet sä sitten taitava!

Tiina kirjoitti...

Superhienoja töitä molemmat!

- Virpi kirjoitti...

Häkki on upea, olen ihan rakastunut siihe! Lintuset ovat vielä työn alla, mutta eiköhän nekin sinne vielä lehahda!

Miia kirjoitti...

Upean lintuhäkin olet luonut! Minulla on nuo nukkekotihommat vähän tauolla 1:1 remontin vuoksi, mutta kylläpä oli kiva pitkästä aikaa katsella näitäkin joulukalenteriminejä ym. ihanuuksia. Ihanaa joulun odotusta!