sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Pitsiunelmia ja lintuhäkki


Joskus syksyllä Virpi heitti suuren haasteen: valmistaa lintuhäkki hänen nukkekotiinsa Kurjenpolveen. Sain vapaat kädet valmistaa lintuhäkin. Toiveena vain oli, että se olisi iso. Vastalahjaksi Virpi virkkasi Aurinkoiseni olohuoneeseen kauniit pitsiverhot. Nämä ovat väriltään luonnonvalkoiset ja oikeat unelmat.

Verhojen takaa näkyy vielä vähän lunta...Lintuhäkin valmistaminen oli melko mielenkiintoinen projekti.Se alkoi siitä, kun aluksi aloin miettiä, millainen on lintuhäkki. Mietintäni tueksi sain sähköposilla pari kuvaa aika loistokkaista lintuhäkeistä;) Sitten vain mietintämyssy päähän ja kolvin varteen. Tällainen valmistui viikko sitten. Pohja on lasia, muuten häkki on rautalankaa ja käden jälki näkyy...Niin ja jännittävin hetki tietysti oli tämän häkkiviritelmän vieminen vastaanottajalleen;)

Nyt innolla odottelen millaisia asukkaita häkki tulee saamaan...Very nice swap with Virpi. She made these lovely curtains for my dollhouse livingroom. I made this birdcage for her dollhouse Kurjenpolvi

5 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Heli, toi on ihan mieletön! Uskomaton työ ollut... Olet sä sitten taitava!

Tiina kirjoitti...

Superhienoja töitä molemmat!

Virpi kirjoitti...

Häkki on upea, olen ihan rakastunut siihe! Lintuset ovat vielä työn alla, mutta eiköhän nekin sinne vielä lehahda!

Miia kirjoitti...

Upean lintuhäkin olet luonut! Minulla on nuo nukkekotihommat vähän tauolla 1:1 remontin vuoksi, mutta kylläpä oli kiva pitkästä aikaa katsella näitäkin joulukalenteriminejä ym. ihanuuksia. Ihanaa joulun odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色