perjantai 8. elokuuta 2008

Terveisiä asuntomessuilta


Kesälomareissulla kävimme Vaasan asuntomessuilla. Mukava kokemus kaiken kaikkiaan. Sisustustyylejä oli laidasta laitaan. Hauska oli katsella myös sisustusratkaisuja, joita ei omaan kotiinsa voisi kuvitellakaan. Talojen hinnat hipoivat pilviä ja olisi ollutkin kiva, jos olisi saanut vielä tietää kuka tai minkä ammatin harjoittaja missäkin talossa tulee asumaan.

Kotiin tuomisina meillä oli hyvä mieli, paljon kuvia ja muutama toteuttamiskelpoinen ideakin.

Eniten huomioni kiinnittyi keittiöhin, kylpyhuoneisiin sekä lasten huoneisiin. Sattuneesta syystä. Tässä osa ottamistani kuvista.Tämä lastenhuone viehätti selkeydellään.Lasten silmät löysivät pieniä kauniita yksityiskohtia.Tässä keittiössä oli jotain kivaa. Ja se jotain on tuo valkoisen ja puun yhdistäminen.Uutta ja vanhaa hauskasti yhdistettynä.Kaunis värimaailma.Majakka-talon torni. Majakat ovat aina viehättäneet, niin messuillakin.Ikkuna ruokailutilasta keittiöön. "Huvilatyyliä".Kaunis yksityiskohta pihamaalla.Lämmin tunnelma olohuoneessa. Tällaista puupaneeliseinää oli useammaskin kohteessa.Erilainen makuuhuone betoniseinineen.Karnevaalikeksejä, nam:)Vaikutteita etelä-Euroopasta. Kauniit ikkunapuitteet.Vaaleaa ja selkeää.Luksusta pihamaalle.Romanttinen makuuhuoneen nurkkaus.Lastenhuoneissa on aina jotain kivaa! Kts.ihanat vanhat nukenvaunut:)Ruusuisia unelmiaTuulahdus vanhaa aikaaAskartelijan unelmapöytä? Ainakin näytti mukavalta.Maisemaa terassiltaVALKOINEN keittiöLeivinuunikin, kaunis sellainen.Tällainen pitää laittaa omille lapsille.MUSTA keittiö.Miten olisi oma kuntosali hienolla merimaisemalla?Modernia tyyliä...Lemmikitkin valmiina? Erään talon ulkoseinustalla.Miten nämä ikkunat pestään ja kuka ne pesee?Lasten huone talossa, joka oli sisustettu kirpputorilöydöillä. Meidän lasten suosikkihuone.
"Äiti osta mulle punanen" pyysi kuopus, kun näki tämän.Samasta talosta. Olohuoneen pöytä auton renkaista. Idea hauska, mutta ei meille, kiitos:)No entäs tällainen pöytä olohuoneeseen?Tämän rautalankakynttelikön ainakin ottaisin:)

Ja messuostoksina tämä postikorttiteline. Postikortteja tulee näin sähköpostiaikana tosi harvoin, joten ne harvat pääsevät arvoiselleen paikalle.Nyt on iskenyt kamerakuume, siis aivan oikea sellainen!

Iloista viikonvaihdetta!

Happy weekend every one! These pictures are from the Vaasa housing fair. We went there on our summer vacation. It was a fun experience!
POSTIKORTIT means POSTCARDS. I bought this fun postcardhanger from the housing fair.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kun olit nuin paljon laittanut kuvia messuilta. Meillä ne jäi, ehkä tarkotuksellakin väliin. Siitä syystä että suurin osa on siellä sellaista mitä ei ikinä tulis laitettua itelle. Mutta mukava katella kuvia sieltä!!!
t.Vekara

Liimanäppi kirjoitti...

Ihania kuvia tosiaan. Mekin kierrettiin messuilla viime maanantai, ja paljonhan siellä oli kivaa katseltavaa.

Lotte kirjoitti...

Minä nautin mielellään sun kamerakuumeesi tuloksista :D Ihania kuvia!

Chrisse kirjoitti...

On niin nautinnollista katsoa aina sinun ottamiasi kuvia. Ne on vaan niin hienoja. Älä välitä, en minäkään päässyt Forssaan. Tänä kesänä oli meidän perheen lomareissut vähissä. Lähes kaikki aika ja energia on mennyt valmistuvaan saunamökkiimme.

Merja kirjoitti...

Kivoja kuvia,jossain muuallakin jo näin kuvia siitä lastenhuoneesta joka on sisustettu kirpparitavaroilla...se on eniten mieleinen,sekä ne vanhanaikaiset jutut.modernista en tykkää.

Nukkistelija kirjoitti...

Kiitos tällaisesta virtuaalisesta asuntomessureissusta :) En päässyt käymään paikanpäällä mutta ehkä tärkeimmät tuli nyt nähtyä :)