lauantai 30. elokuuta 2008

Pienet tavarat


Pieniä tavaroita askartelimme ahkerasti elokuussa nukkekotipiirissämme. Paikat alkaa jo täyttymään. Aurinkoisella olisi kyllä jo kiire valmistua, mutta 1:1-elämä ja remontti vie myös oman aikansa eli ei auta minitalojen kanssa kiirehtiä;)

Vaihtoon tein pumpulipurnukat ja helmet. Materiaalina pellavalankaa, rautalankaa ja erivärisiä helmiä. Ja pumpuli oikeaa pumpulia;)

Sanna oli tehnyt vaihtoon saunavastan ja pieniä purkkeja, Wiiks tilda-aiheisen paketin: kassin, neulatyynyn, lankoja, neulavihkon, paperinuken, Tiina tulitikkuaskin ja mukana myös työkalu, Mari kynttilän jalkoineeen, Seikku servettitelineen sekä hillopurkin, mukana myös Tallinnan tuliaisina tuoppi, Hoo vesivärit, väriliidut, kynän, kumin ja paperia.Kiitos taas arvon mineilijäystävät!

"Little things" swap in August. I made cotton containers and necklaces - and received many nice things which you can see in the picture:)

5 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Kiitos paljon itsellesi! :)

Saara kirjoitti...

Voinko linkittää blogisi?

Heli kirjoitti...

Saara, kyllä voit, ole hyvä:)

Kirsi kirjoitti...

Ihanat sivut ja juttuja on sinullakin! Kiitos, että jätit sivulleni kommentin, että löysin tänne! Laitoin sivusi omalle sivulle seuraamiini blogeihin.

Tiina kirjoitti...

Kiitos minultakin purnukasta ja helmistä. Tykkään tosi paljon helmien väristä.
Tiina