keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Kerhoillen ostoksilla

Tänään kerhoilimme ostoksia tehden. Vierailimme PeeKaan Paulan luona. Paulan tunnelmallinen kesäasunto oli täynnä mitä ihanempia kankaita ja ompelutarvikkeita. Me "nukkekotihöperöt" tutkimme tietenkin ensimmäiseksi korit, joissa oli ne pienimmät tavarat: pienet kassit, hatut ja ruukut nukkekotiin:) Kankaita oli paljon ja ne oli laitettu kauniisti sävyjen mukaan koreihin. Siinäpä se suurin osa ajasta menikin pähkäillessä, että mitä mukaansa ottaisi.Jotain lapsille. Jotain itselle. Jotain nukkekotiin.Ennen ostoksia vaihdoimme keittiöaiheiset swappitavarat. Tein leipäkorin ja leipää sekä tuskailin naulakon. Liekö kolvaustaidot kesän aikana jo ruostuneet, kun naulakon osat piti liittää yhteen useampaan kertaan. Kolvilla kun yhtä osaa kuumentaa, niin helposti saa kaikki osat irti toisistaan ja koko homma alkaa alusta:)Merjalta swapissa saamani keittiöhyllykkö on löytänyt jo paikkansa lasten nukkekodin punavalkoisesta keittiöstä. Sopii värienkin puolesta hyvin sinne. Nyt ei riitä valo kuvaamiseen, mutta huomenna sitten. Kiitokset Merja hienosta ministä!

Kiitos Paulalle ja kaikille kivasta kesäretkestä!

Edit. Uusi hyllykkö lasten nukkekodissa. Vielä kahvipannu tuohon levylle "porisemaan". Astiat kuvassa ovat erilaisten purkkien korkkeja, jotka kerätään melko tarkasti talteen. Hella on omasta lapsuudestani.I went shopping for lovely fabrics and miniatures with my miniaturist friends. We also had a swap and had made different things for kitchen. I had made bread etc. In the last picture you can see the cute shelf I got. It found its place in my children`s dollhouse. Thank you Merja!

5 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Tuo Merjan keittiöhyllykkö on kyllä kuin tehty tyttöjen nukkikseen! :) Sopii ihan todella hyvin - värit ja kaikki! :)

Lotte kirjoitti...

Tuo swapiin tekemäsi naulakko on todella kaunis! Myös kori leipineen on ihana, melkein tunnen tuoreen leivän tuoksun tänne asti ;D

Merja kirjoitti...

ihanan näköstä tuolla tyttöjen nukkiksessa,piti tulla kurkkaamaan,onko sulla kuvaa siitä ;)

anja kirjoitti...

Ja täällä tuoreen leivän ja ihanampaakin ihanimman naulakon saanut omistaja. Leipäkori kulkee talosta toiseen, aina sen mukaan missä nälkäisimmät odottavat pöydän ääressä ja naulakko on vielä seinään laittamatta. Täytyy löytää paikka, jossa se olisi kauniisti näkyvissä..
Hyvä kun sulla on tässä kuvia noista minunkin saamistani tavaroista. Itse en uskalla viipyä koneella niin pitkään että kuvat laittaisin. Tietokone-experttini tulee huomenna tekemään varmuuskopiot sekä katsoo onko emolevy hajoamassa...
www.anjanneli.vuodatus.net

Susanne kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa vierailulla ollaan... Ihanat sivut sinulla on, tulen kyllä jatkossakin piipahtamaan :)