maanantai 23. kesäkuuta 2008

Ihanaa, Aurinkoinen saapui!

Talo Aurinkoinen saapui todella nopeasti. Nopeasti se myös koottiin, että nähtiin minkä kokoinen se todellisuudessa on. Lapset toivat heti "romulaatikkonsa" paikalle ja aloittivat sisustamisen. Talo on jo takaisin laatikossaan. Tapetointi ja lattioiden tekeminen yms. on varmasti helpompaa, kun talo on osina. Talo vaikuttaa aivan hyvän kokoiselta nyt, voipi kyllä olla, että huoneita toivoo tulevaisuudessa lisää.

Talo Aurinkoinen on Gepettosta ja on Anu Pellisen suunnittelema.

Tässäpä miettimistä ja näpräämistä joksikin aikaa. Mikä nimeksi? Kuka täällä asuu? Mitä tyyliä? Mitä väriä?What a fun day! My dollhouse has arrived! It came fast and we wanted to see (right away) how it looks like. My kids started playing and decorating it. The dollhouse is from Gepetto and is designed by Anu Pellinen.

There are many guestions in my mind: what`s the name, who lives in this house, what style will it be, what color?

7 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

onnea nukkekodille! :) siitä vaan nyt sitten sisustamaan ja remppaamaan! :) paljonhan sulla onkin jo kaikennäköistä valmiina. :)

anja kirjoitti...

Onpas ihanaa kun sait talosi näin pian! No, onneksi sisustus on helppo uusia ja vaihdella mielen mukaan, mikäli mieli muuttuu kesken kaiken! Ei muuta kuin kivoja hetkiä talosi kimpussa :D

mari kirjoitti...

Onnea uudelle talolle!

Lotte kirjoitti...

Onnea uudelle talolle! ihania hetkiä tiedossa ;D

Marisa kirjoitti...

Onnea uudelle nukkekodille! Lapset ovat varmasti yhtä innoissaan kuin äitikin :)

Merja kirjoitti...

Hienoa,aurinkoisten toimitus on todella nopea :)
siitä sitten vaan alkamaan.joko liimasit?tämä on ihana aloitusmökki,huoneita tosin alkaa kaipaamaan kyllä lisää.niinpä haaveilenkin jo siitä isommasta aurinkoisesta....
ihanan näkönen tyttönen ;)

Heli kirjoitti...

Kiitos :)

Kyllä lapset ovat yhtä innoissaan kuin äitikin. Toimitus tosiaan oli nopea. Osia ei ole vielä liimattu. Hiljaa hyvää tulee;)