torstai 7. helmikuuta 2013

Fatboy, perinteinen säkkituoli ja nukkekodin nukkekodin asukkaat

 
                                             
Tälle vuodelle ollaan kerhossa tehty Fatboyt, säkkituolit ja maalattu nukkekodin nukkekodin asukkaita, siis tosi pieniä ihmisiä. Fatboyn ja säkkituolin mallit ideoi Kati ja pienet ihmiset sain Leenan kautta hankittua.  Nukkekodin nukkekodin flyygeli mattoineen ovat myös Katilta. Kikalla oli hyvät tussit, joilla onnistui maalaus pienessä mittakaavassa. Kiitos kaikille kerhokavereille!
Aivan huippuaiheita nämä! Meillä on kyllä tosi innostava ja ihana kerho ja se tekee tästä harrastuksesta  erityisen antoisan :)Pienet ihmiset tässä ovat tulitikkuaskin päällä eli se kertoo vähän mittakaavasta. Pieniä ovat!
Seuraavaa kertaa odotellessa...
 
Muoks. Fatboy on tehty vanhasta sateenvarjokankaasta ja täytetty vanhan säkkituolin täytteellä eli styrox-palloilla. Valkoinen säkkituoli on tehty ohuesta pehmeästä nahasta ja täyte sama.
 
Minis made at the miniature club. "Chairs" and painted minimini people for my dollhouse dollhouse (have to make one ;))
Waiting for the next miniature club meeting...
 

4 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ihana, ihana fatboy! Moderniin taloon olen tuollaista suunnitellut mutta ompelukoneen puuttuessa en ole vielä päässyt toteuttamaan. Mitä laitoitte noiden sisälle? Olisko laittaa ohjetta jakoon ja tuliko mitään kantapään kautta opittavaa vastaan?

nimim. Pakko saada :)

HoO kirjoitti...

Ihana Heli! On onni olla samassa kerhossa kanssasi :)

P.S. Omat säkkituolit myös täytetty muttei ihan vielä kursittu kasaan ;) Odotan, että pääsen OMALLE ompelukoneelle. Hih!

Tuula: Ohrasuurimoita laitettiin sisälle. Parempi kuin esim. styroksipallot (liian keveitä) taikka esim. riisi tms. Parhaaksi siis testattu tämä ohrasuurimo.

Heli kirjoitti...

Kiitos Tuula :) Fatboy on tehty vanhasta sateenvarjokankaasta. Itse laitoin täytteeksi vanhan säkkituolin täytettä eli styrox-palloja. Täyttäminen oli vähän haasteellista kun pallerot lentelivät sinne ja tänne, mutta hyvä tuli :)
HoO, kiva :) Itsekin mietin, että käyn ostamassa ohrasuurimoita, mutta H ehti ensin ja haki mulle sen vanhan säkkituolin autotallin vintiltä ;)

Niina kirjoitti...

Heli :) Voitit kirja-arvonnan, otatko yhteyttä minuun ?
Onnea!!
Terkuin , Niina