tiistai 13. marraskuuta 2012

Uusi tuoli ja upea kirja/New chair and a wonderful book

Tässä yhdellä kerhokerralla oli aiheena kukkapöydät. Minä punoin pienen tuolin, joka oli ollut mielessä jo pitemmän aikaa. Peili on edesmenneen Wooperin käsialaa. Ja kuten peilistä näkyy, kaikki on sekaisin talon yläkerrassa eikä siivouspäivästä tietoakaan.
Monessa blogissa on kirjoitettu ihanasta Marian uudesta Nukkekoti Väinölän tapaan- kirjasta. On ilo omistaa tuo kirja. Siinä on monta ideaa ja ohjetta, joita pitää kokeilla. Olen aloittanut "jo" miniprinteistä, jotka olivat kirjan kansipaperissa mukana. Kun nämä pienet kirjat olin tehnyt, huomasin, että printtejä on takakannessa vielä lisää :)
I made this chair at our miniature club when the others made flower tables. There is a mess in the dollhouse bedroom as you can see from the mirror :) My new dollhouse book - Nukkekoti Väinölän tapaan by Maria Malmström- is wonderful. Fun ideas and many good tutorials. I have "already" made some minibooks.

3 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Kaunis peili!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuoli, onko jossain ohjetta tuon tekemiseen?

Heli kirjoitti...

Anonyymi, itse olen tehnyt tuolin "summan mutikassa" kuvaa apuna käyttäen yrityksen ja erehdyksen kautta. En tiedä mistä löytyisi ohjetta...