maanantai 6. kesäkuuta 2011

Helmin talo/ Helmi`s house

"Tässä talossa asuu Helmi-täti. Hän rakastaa erilaisia käsitöitä virkkauksesta lasitöihin. Myös kukkien ja puutarhanhoito on lähellä sydäntä. Kesä on tulossa ja ystäviä on tulossa kylään. Pöytään on katettu suolaista ja makeaa."Kurkistus Helmi-tädin taloon, keittiöön ja makuuhuoneeseen. Kuvat on otettu nukkekotikerhomme näyttelystä lasin läpi kuvaten. Kiitos HoO:lle ihanien nukkejen lainasta!

"Helmi lives in this house. She loves different hand work from crocheting to stained glass. Flowers and gardening are also close to her heart. The summer is coming and the friends are coming for a visit. There are lots of goodies on the table." Pictures are taken from our miniature exhibition.

8 kommenttia:

Piikko kirjoitti...

Helmi-tädin talo on kyllä aivan ihana♥

krizze kirjoitti...

Toi on kyllä ihan parasta kun noi tuolit pöydän ympärillä on kaikki erilaisia :). Todellakin viihtyisä talo kaikenkaikkiaan!

udu kirjoitti...

Excellent:
http://udumans.blogspot.com/2011/06/excellent.html

Heli kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteistanne!:)

PikkuUnelmia kirjoitti...

aivan totaalisen upea!

Heli kirjoitti...

PikkuUnelmia, kiitos:)

Mona kirjoitti...

Hi,
I see you wrote a comment on my giveaway, thanks. But to have a chance to win, you must also be a follower, I can`t see you are? Hurry up, be a follower, it is drawing in a few hours. Hope you make it in time.
Mona

Tilkkutiina kirjoitti...

Kylläpä Helmi-tädin kelpaa asustella kauniissa talossa!Hyvää kesää