keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulukalenterista saatua

1. päivä
Tellulta herkkullisia karkkikeppejä, vaikkapa kuusen oksille.2. päivä HoO:lta pieni keraaminen siili sekä kynnysmatto, mukana oli myös minijoulukortti3. päivä Tellulta vitamiineja appelsiinien ja sitruunan muodossa4. päivä HoO:lta ristipistoilla tehty maatuskataulu5. päivä Tellulta viinirypäleitä, paprikaa ja kori6. päivä Leenalta joulupalloja rasiassa sekä itsenäisyyspäivän kynttilä ja sinivalkoinen maljakko
7. päivä HoO:lta lättyjä kermavaahdon ja lisukkeiden kera8. päivä Kikalta nukkekotikirja (jota voi oikeasti lukea), polkkakarkkeja ja joulukortti9. päivä Leenalta lisää joulupalloja ja kalenteri10. päivä Merjalta jouluinen taulu11. päivä Kikalta täytekakku, kakkuvati sekä joulukortti12. päivä Outilta Iloleipurin silikonivuokia käyttöohjeineen, leivinliinoja, piparimuotteja ja pipari:)Eikä tässä vielä kaikki. Lisää kuvia tulossa...Ja suuri kiitos jokaiselle niin ihanista ja suloisista kalenteriyllätyksistä! Kyllä joulukuu on kiva kuu!

Advent calendar surprises from my friends. Not all here, more pictures coming in the near future. And big thanks to all for the wonderful miniatures! What a fun month December is!

1 kommentti:

HoO kirjoitti...

Joulukuu on PARAS kuu! ;)