sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pieniä ihanuuksia / Little treasures
Helmikuussa "yllätys-ystävälle"-swapissa sain HoO:lta pienen sievän paketin, joka sisälsi tyynyjä, paperinukkearkin ja pikkiriikkisen suloisen satukirjan. Lisäksi HoO oli käärinyt pakettiin pellavaisen sydämen 1:1 koossa kiitokseksi kerhokyydityksestä. Tämä koristaa nyt eteisen ovea. Kiitos HoO!!!
Ja tämä kaunis kukkaruukku on lahja ystävältä, joka harrastaa keramiikkatöitä. Kiitos Kaarina!!! Kukka ruukussa on Wiiksin tekemä.Surprise for a friend -swap in February. I got a surprise from HoO: pillows, paperdolls and a mini book. The flower pot is a gift from my friend Kaarina. The flower is made by Wiiks.

4 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Ihastuttavat lahjat olet HoO:lta saanut. Ja tykkään tosi paljon tuosta keramiikkapurkista.

Oli myös kiva katsoa tuota sinun Aurinkoista. kauniilta näyttää. Ostin eilen itselleni saman talon, ja mietiskelin just tuota kylpyhuonetta -olet ilmeisesti aikeissa tehdä väliseinän yläkertaan vai? Saas nähdä milloin itse pääsen alkuun. Mummula olisi kiva saada kunnolla ensin valmiiksi.

Heli kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Eliisa!
Kyllä yläkertaan on tulossa jonkinlainen väliseinä. Tämä talo tuntuu edistyvän vain kovin hitaasti, mutta kiva tehdä ajan kanssa ja silloin kun aikaa on. Onnea projektiisi, jota tulen seuraamaan mielenkiinnolla:)

Virpi kirjoitti...

Kiitos vain Heli itsellesi - ilo ja terapia on aina molemminpuolinen! :O)
Ai kuinka ihania ihanuuksia täällä taas on!

Kristiina kirjoitti...

Voi että oletkin saanut paljon ihanuuksia!