sunnuntai 10. tammikuuta 2010

It`s up!

Eilen näytti vielä tältä. Aurinkoisen seinät on tapetoitu valmiiksi. Lattiatkin valmiit kylpyhuonetta lukuunottamatta.Olohuoneessa on lilansävyiset seinät. Tapetti on Tildan lahjapaperia. Makuuhuoneen seinät ovat hyvin vaaleat, pientä ruutukuosia tapeteissa näyttäisi silti olevan. Materiaali oikeaa tapettia. Vessan seinät ovat tuollaista sinertävää/ruskeaa/beigeä raitaa, nämäkin oikeaa tapettia.Talo kököttää noin vuorokauden liimauksessa ja "puristuksissa". Kiitos avusta puolisolle, joka vihdoin ehti apuun (oma etunsa näissä -30 asteen pakkasissakin näytti olevan;))Aurinkoinen tänä aamuna. Talossa on jo sisutuspuuhat meneillään ja leikit ylimmillään. Lapset laittoivat huonekaluja paikoilleen ja pupuperhe mukana auttelemassa. Olihan se lystiä päästä äidin nukkekodilla oikein leikkimään!Jollekin on kahvitkin jo katettuna.Näkymää keittiöstä. Keittiön seinissä on oikeaa maalattavaa tapettia.Olohuone täyttyy pikku hiljaa tauluista ja kukkasista.Tyttö teki Aurinkoiseen ensimmäisen asukkaan, se on paperista, mutta silti niin ihana!Ja sisustuspuuhat jatkuvat...

My dollhouse Aurinkoinen (=SUNNY) is finally up. I have been wallpapering and making the floors lately. Yesterday my husband helped me to get it up! My kids had fun playing with it this morning. My daughter made a fist doll for my dollhouse, it`s really cute and made of paper:)

13 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Näyttää ihanalta koko komeus!!!

Teija kirjoitti...

Hyvältä näyttää, kyllä kelpaa taloa sisustaa.

Lotte kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Ihana päästä seuraamaan sisustelua ;D

Nina kirjoitti...

Ihana talo, kauniit tapetit!
Onko 1:12 talo? Hiukan myös kiinnostaisi mitat: huonekorkeus/leveys ja talon syvyys?

Eija Luoto kirjoitti...

Aivan ihanalta näyttää. Eka asukas on ehdottomasti säilytettävä aarre!

Anonyymi kirjoitti...

Hurrah! The house has finally come up! It looks great!

Anonyymi kirjoitti...

That was me, Amanda. Sorry :)!!!

Villiviini kirjoitti...

Upea talo, onnea tupaan! Itse alan täyd. noviisinia olen käynyt ihailemassa sinun upeita minejäsi. Nyt tuskailen valmiin talon tapetoinnin kanssa, mutta onneksi on boordit ja lattialistat ja puolipanelit.

Shiri kirjoitti...

Aivan ihastuttava nukkekoti! Upeita kuvia myös.

chrisse kirjoitti...

Olenkin jo odotellut, että milloin näen kuvia Aurinkoisestasi. Ja on kyllä niin sinun "näköistäsi". Tyylikästä ja kauniin harmonista. Minuakin jostain syystä kiehtoo Aurinkoinen nukkekotina ja olin vähällä ostaa sen jo vuosia sitten Kangasalan Lepokodin kesäpuotista. Ehkäpä sen vielä joskus hankinkin.

karina content kirjoitti...

I visited your blog many times , I started a blog two weeks ago , maybe you like to see it , kind regards Karina


http://the-mouse-mansion.blogspot.com/

Kristiina kirjoitti...

Upea talo tulossa! Tätä seuraan ehdottomasti. Mielenkiintoiset raitatapetit,samoin siniset. Mistä olet printannut tai hankkinut?

Heli kirjoitti...

Thanks for ýour comments every one!

Kristiina, tapetit ovat oikeaa tapettia. Siniset raidalliset joskus kauan sitten rautakaupasta saadusta tapettinäytteestä:)Valkoiset radalliset ovat oikeaa maalattavaa tapettia, meidän oman talon remontista jäänyttä.