sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Nukkekotikerhossa

Lauantaina kokoonnuimme ensimmäistä kertaa Oulun seudun nukkekotikerhon merkeissä Vivianlinnan Vuokon luokse. Oli mukavaa tavata, tutustua ja vaihtaa ajatuksia toisten nukkekotiharrastajien kanssa. Aika menikin yllättävän nopeasti ja suunnittelemamme askartelut jäivät seuraavaan tapaamiseen:)

Kiitos hauskasta kerhosta Auliina, Chrisse, Nanna, Tuulia, Outi, Eveliina sekä Vuokko ja pikkuneiti, jotka kestitsivät meitä kaikkia ihanilla herkuilla!

Meillä oli myös vaihto "ripustettavat seinätavarat" aiheella. Outi oli tehnyt seinäryijyn, Auliina Tudor-tyylisen seinäkoristeen, Vuokko ja Nanna kukkakoristeet, Chrisse ruusuruukun ripustettavaksi seinälle ja Tuulia unisiepparin.


Itse tein kolvaamalla hengareita, jotka käsittelin mustan ja kuparipatinan sekoituksella vanhahtavaksi sekä laitoin mukaan paperinukke-korttiprintit, vaikka lastenhuoneen seinälle tauluiksi (kuten meillä 1:1 koossa) tai leikkeihin.


On Saturday I met other miniaturists in Oulu. It was nice to meet people who are so VERY INTERESTED in miniatures and dollhouses. We had a good time and had a little swap. I made little hangers.

4 kommenttia:

chrisse kirjoitti...

Kiittelin sinua blogissani, mutta lausun kiitokseni myös tässä blogissasi. Oli kyllä hauskaa, aika vierähti aivan liian nopeasti. Hyvä, että olit käynyt blogissani kommentoimassa. Blogisi tarkempi osoite jäi laittamatta siinä tapaamisen tuoksinassa talteen ja jäin sitä kaipaamaan.
Oi, kun sinulla on tyylikäs ja ihana blogi. Vanhassa blogissasi oli vaikka mitä, en kaikkea ehtinyt katsoa.
Ja mitä lamppuja, vau!!! Ne ovat upeita. Muistaakseni kerroit tehneesi minikoossakin. Voisitko tehdä tilauksesta jalkalamppua nukkekotiini? Olen yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt sopivaa.
Minä muuten ostin vasta skräppäyskirjan. En ole ehtinyt edes kunnolla lukea sitä vielä. On kyllä sellainen tunne, ettei oikein tiedä, että miten sen homman aloittais. En tiennyt, että siitä on lehtiäkin olemassa. Voisitko kertoa hyvän aloitusvihjeen :)

Heli kirjoitti...

Chrisse, kiitos kommentistasi:) Laitoin sulle sähköpostia, toivottavasti löysi perille!

Auliina kirjoitti...

Heippa Heli! Aikomukseni on ollut jo ajat sitten käydä kiittämässä minilahjastasi, joten tässä olen ja kiitän :)
Toivottavasti nähdään pian taas!

Heli kirjoitti...

Auliina, kiitos itsellesi, oli kyllä mukava tavata!