maanantai 20. huhtikuuta 2009

Vaihto Loten kanssa

Varmaan kaikki (tai melkein) nukkekotiharrastajat ovat nähneet Loten, oikean kenkäsuutarin, hienoja miniluomuksia. Vihdoin sain minäkin näitä ihanuuksia nukkekotiini piitkän odotuksen jälkeen, mutta hyvää kannattaa odottaa kauankin!

Siis nämä minikengät ovat todella upeat. Ruskeasta nahkasta valmistetut, nauhalliset ja karvavuorelliset. Juuri sellaiset, joista olen haaveillut;)



Mukana oli myös luistimet, valkoiset, sellaiset, joilla kouluaikoina luisteltiin. Ihanat nämäkin.



Luistimet on ripustettu ylös odottamaan seuraavan talven lumia ja jäitä. Talvikenkiä ei vielä pakata varastoon, sillä täällä on vielä paljon lunta.



Lotte sai vaihdossa tiffanyjuttuja. Näitä on harrastettu viime aikoina todella vähän, mutta vielä pysyi kolvi kädessä;) Pöydän yläosan malli on Loten suunnittelema ja pöytä on matalampaa mallia kuin aiemmin tekemäni samantapainen versio.




Kiitos paljon Lotte!:)

What a nice swap with Lotte. I got lovely winter shoes and skates which I have been dreaming about for a long time. Lotte got a minitable and rack.

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Pieni paketti



Ennen pääsiäistä lähtivät syntymäpäiväonnittelut Wiiksille. Kuivakakkua ja keltainen kynttilä pääsiäispöytään. Mukana kangasta ja eräs miniatyyriohje.

Before Easter I sent these birthday wishes to Wiiks. Cake and yellow candle for Easter.

perjantai 17. huhtikuuta 2009

Yllätyksiä


Meillä oli pääsiäismaanantaina hauska kerhokerta, kun askartelimme yhdessä Keijunkoloa, keijun pesutupaa, joka tulee näytteille Tornion kaupunginkirjastoon lähiaikoina. Kerhoillessa kurkistin myös rompetorille ja Hillen kätköistä löytyi hieno punainen pöytäkalusto lasteni nukkekotiin. Tällä on tunnearvoakin, koska minulla oli lapsena juuri samantyylinen ruokailuryhmä. Meidän neiti tuumasi että, "tämä on ihanan vanhanaikainen":)Kiitos Hille!



Tämän yllätyksen voitin Kartano Carolinan blogiarvonnasta vastikään. Paketissa on kaunis ristipistomattomalli sekä materiaalit siihen. Kiitos Sari hienosta palkinnosta!

Last time at our miniature club we had a fun time making this roombox for a fairy. I got this lovely red kitchen furniture for my children`s dollhouse from Hille. Thanks a lot! This is very special for me because I had the same kind of furniture when I was a child.

And the nice miniature rug material I won from Kartano Carolina. Thank you, Sari! I like it a lot!

lauantai 11. huhtikuuta 2009

Iloista pääsiäistä!


Iloista pääsiäistä sinulle!
Kiitos kommenteistanne, joita olette jättäneet. Ne ilahduttavat aina:)

Happy Easter to you my reader! Thank you all for your kind comments. They brighten my days:)

torstai 9. huhtikuuta 2009

Maalari maalaa taloa...



Nukkekotini on saanut vihdoin väriä pintaan. Alle mannaryynirappaus ja päälle Helmiä. Oman haasteensa projektiin antaa se, että apuna on kaksi alle kouluikäistä maalaria. Hiljaa hyvää tulee.



Nukkekoti Aurinkoiseen on valmistunut myös makrameamppeli. Näitä olen ihastellut useissa blogeissa aiemmin, näitä on myyty markkinoillakin, joille en ole päässyt. Eli ei muuta kuin itse solmeilemaan. Kukkapurkki kaipaa vielä maalia ja kukkaa!

Edit. Ohjeita katselin täältä (Half Knot Sennit) ja täältä. Ja kannattaa googlettaa "macrame plant hanger":)

My dollhouse has finally got some farina and paint. My 2 kids were "big" helpers on this project. And something for miniflowers: little macrame plant hanger.